Sportsbetting för en sann hundälskare

Är du ett stort fan av hundar och vill ta vara på detta intresse även när du spelar på oddset online. I så fall tycker vi att du ska passa på att spela på så kallad hundkapplöpning. Detta är en sport som är väldigt populär i till exempel England och Australien och finns tillgänglig på många spelsajter.

Det vanligaste är att du satsar på löpningar där det springer så kallade Greyhounds. Detta är mycket enkelt och du behöver bara plocka ut vilken hund du tror kommer att vinna racet. Du kan också spela på flera placeringar och plocka ut de du tror kommer på första till tredje plats. Detta är helt upp till dig.

Vart hittar jag hundkapplöpningar?

Det finns flera olika spelsajter som erbjuder odds på hundar men det smidigaste är om du vänder dig till några av de brittiska sajterna som Ladbrokes, Bet365 eller William Hill. Dessa har ett betydligt större utbud plus att de ofta erbjuder möjligheten att streama loppen live samtidigt som du bettar. Det gör det hela lite extra spännande.

Är du inte så insatt i hundkapplöpning eller odds överhuvudtaget rekommenderar vi att du läser på lite mer om ämnet. På bastodds.se hittar du mycket information om ämnet som kan hjälpa dig att bli en bättre spelare. Här lär du dig till exempel vad som är skillnaden på att spela på live odds eller vanliga oddset.

När du känner att du har koll på oddset är det dags att lära sig lite mer om hundarna. Om du till exempel studerar hur det har gått i tidigare lopp eller vem som räknas som favorit kan du skapa dig ett bättre läge och större chans att vinna. Du kan så klart också chansa om du inte tar det så allvarligt.